Ο Όμιλος Kalteq στο Business News Magazine

To όραμα του Ομίλου μας δεν έχει πήχη

Οι αξίες της KALTEQ έχουν ως κύριο πυρήνα το δυναμικό της, την συνοχή της Ομάδας της και την πορεία όλων μας προς στην επίτευξη του Στόχου και του Οράματός της Εταιρείας μας. Αυτό σημαίνει πως η ανάπτυξη του δυναμικού μας είναι κύριο μέλημά μας, έτσι ώστε οι άνθρωποί μας να διαθέτουν όλα εκείνα τα εφόδια τα οποία μας έχουν ξεχωρίσει χρόνια τώρα στην Αγορά, στην παροχή εξαίρετων υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Ο σύγχρονος business leader θα πρέπει να αποτελεί ένα μοντέλο ανθρώπου ικανού στο να εμπνέει σεβασμό και σιγουριά, με ικανότητα λήψης αποφάσεων, ικανότητα μετάδοσης εμπνευσμένων οραμάτων και προοπτικών, αξιοποίηση ευκαιριών, σαφή προσδιορισμό των στόχων και του οράματος της εταιρείας και ψύχραιμη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Θα πρέπει να αποτελεί το σημείο αναφοράς της Ομάδας του και να εμπνέει τον κάθε έναν ξεχωριστά στο να αποδίδει το 100% των δυνατοτήτων του για την επιτυχία της επιχείρησης.

Ο Όμιλος KALTEQ προσβλέποντας στο μέλλον, θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να στοχεύει στην άριστη και παραγωγική παρουσία του στην Ελληνική Αγορά. Δεν εφησυχάζουμε και δεν σταματάμε να παρατηρούμε τις τάσεις της Αγοράς, ψάχνοντας νέες ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη. Το Όραμα του Ομίλου μας δεν έχει πήχη. Η KALTEQ δεσμεύεται με πάθος να καλύπτει τις σημαντικές ανάγκες ασθενών με την παροχή υγειονομικής περίθαλψης και να βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων μέσω της διανομής καινοτόμων ιατρικών τεχνολογιών και φαρμακευτικών θεραπειών, παρέχοντας επιπλέον αξεπέραστες υποστηρικτικές υπηρεσίες στους πελάτες της.

 

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ